entries
+follow
tagboard
007 by lidiya image from weheartit
Waiting For Youuuu
Monday, February 27, 2012 . 12:53 AM . 0 comment(s)

Haiii :) , Assalamualaikum. Rajin pulak aku nie update jea blogg. Hahaha, mungkin sebab blog aku dah baru :D, Thanks AIN :). okey, first , malam semalam wass so awesome :D , lagu Putus dan Carta Hati nyanyian Ain Jaafar. best gile weyy. suke suara dia yg manjamanja . HAHAHA, best aa. sekejap je kott aku menidorkan diri, 5 setengah mama dah datang jempot aku pergi pasar besar. biasalaa, kalau dalam kete  tuu tidor la jawapannyaa :D . Balik jea pasar sambung tidor sampai pkul 10, tupon nenek dah bising jea --' . tapi, harinie aku rajinn. aku sapu rumah, mop rumah. Taktau pesall :D , mungkin semangat semalam masa SS tu kot masihh ada :D. AHAHAHA .Harinie aku ikut mama pergi program dia tuu. Aku ikut sebab nak wifi jea dkat McD. laju jee. Tapi , sampai je sana wifi mcm rosak, hampehh betol. Sebaik aku bawak BroadBand . hahaha, mama kedekut, kasi aku 10 ringgit jea. lepastu, bakibaki pon dia nak, nampak sangat kedekut -,- . Malam pulakk, busu belanja makan , sebab Birthday busu. HAPPY BIRTHDAY BUSU :) aku makan sikit jea sbb aku mcm dah takbiasa makan malam kann. Maklumlaa, nak jaga badan :D. balik je rumah , onlinee laa :D

Mengapa kau pergi
Mengapa kau pergi
Di saat aku mulai mencintaimu
Berharap engkau jadi kekasih hatiku
Malah kau pergi jauh dari hidupku
Menyendiri lagi
Menyendiri lagi
Di saat kau tinggalkan diriku pergi
Tak pernah ada yang menghiasi hariku
Di saat aku terbangun dari tidurku

Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencintai dirimu
Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencinta
Menyendiri lagi
Menyendiri lagi
Di saat kau tinggalkan diriku pergi
Tak pernah ada yang menghiasi hariku
Di saat aku terbangun dari tidurku
Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencintai dirimu
Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencinta
Semoga engkau kan mengerti
Tentang perasaan ini
Maaf ku telah terbuai
Akan indahnya cinta
Maaf sungguh ku tak bisa
Untuk kembali padamu
Maaf ku telah terbuai
Akan indahnya cinta
Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencintai dirimu
Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencinta
Aku inginkan diri mu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencinta


Lirik lagu nie mcm ada kena mengena jea dngan aku, tu akku mcm suka laa lagu nie :).
Ainn:) hahaha, banyak kali aku tanya pasal tu kann, mesti kau rimas kann. sorry laa weyy. aku takboleh kawal diri aku niee. entah laa. Haha, 10 sebab aku kasi kat kau tu mmg ikhlas dari aku, tp, aku dah agak jawapan nyaa. munkin bukan sekarang untuk kite. Akan datang masih ada, Aku akan cuba sedaya upaya akuu. Tapi kan aku nak cakap sikitt. balas laa text aku panjang2, mengarut2 kee, baru aku boleh buat kau tergelakk kan :) aku takut kau text aku, lama2 kau boring dngan akuu :( .
aku mcm kecewajugak laa kau sayang aku sebai kawaan jeakann. terasa la jugak sebak nyaa nie. papepon , I Will Try to make   you Fall in love with me :) InsyaAllah  :D

Hahaha, kisah hidup aku ngan Yaudin samaa jea. haha, dia still sayang Nana, aku still sayang Ain. masing2 ex kiteorg kann :D , haha, sehari kalau tak kongsi cerita ngan dia mmg takssah laa woii :D haha, Yaudin , mungkin sekarang mmg kita takda rezeki, Rezeki tu munkin datang akan datang . Amin :)

sekiann, Wassalam :)
life :)
Saturday, February 25, 2012 . 11:58 PM . 0 comment(s)

Assalamualaikum semua :D haha, salam sejahtera dan salam 1 malay sahaja :D. first, aku mmg nak update blog niee, tapi, taktau nak update apee. asyi lupa jea kan. maklumlaa, dah tua :D.hahaha, semalam laa kott. mmg semalam pon. mula2 ada kelas basic addMATH. kelas yg besst, aku main lappy masa cikgu mengajar ponn cikgu tegor mcmtuu jea :D, lepas je habis kelass, cadang nak g komplek. Futsal laa kan, ape lagi :D. Kite hanya mampu merancang, tuhan yg menentukan. toptop, hujan lebat gilergiler :D. terpaksa tuggu dkat kedai acik. aku ngan ridzuann je tunggu kat situ, yg lain sme dah gerak g komplek. Untunglaa korang ado motor kann.hahaha xD , sampai2 jea tngok dorang semua ada dkat surau. first time pulak tuu, rajen jea masing2. HAHAHA xD. lepas selesai semua, main futsal laa. tapi kena tuggu budak KGV habis main. haha, setengah jam pon dah memadai, haha, tapi. kiambang kalah ngan seroja. sebaik aku ada GOOL :D *bangga diri. hahaha :D balik jea , siap2 pegi silat. Pergi sital aku jadi jurulatih Woooo :DD, haha, maklumlaa, senior la katakann. hahaha, ramai budak baruu. aku pon bajet kuat laa kan :D. hahaha

Nurulain Binti Jaafar :) mungkin aku terlalu sayang kau sampai aku macam paksa kau kan, Sorry AIN :( . aku sanggat paham keadaan kau sekarang, situasi kau . aku paham semua tuu. Kan best kalau kau senyum jea sentiasaa, takda moody2 :). hahaha , doa aku takpena putus, semoga Allah makbulkan doa aku , Amin :)

sekian , Wassalam :)
Your Voice :)
Monday, February 20, 2012 . 10:51 PM . 0 comment(s)

Assalamualaikum peminat xD , HAHAHA :D . dah lama aku tak mengemas kini blog nie. maklumlaa, budak sains slalu busy kan :) hahaha. Okay, first aku nak cakap, haha, best aa ado kawan kelas yg happy jea slalu, sama kepala. haha, gile weyy. tyme sme cikgu gelakk jea. tak belajar pon. hahaha. Hari jumaat haritu aku pegi okesrta skola, ado audition. haha, biasala Shakirin mesti nak menyanyi. haha, dorang semua cakap suara aku sedap time nyanyi lagu awan nano <3 . lpastu, lagu 21 gun hancuuusss :D . maklumaa, lirik lupaa  HAHAHA :DD. taktau laa aku dapat nyanyi tok skola ke tak. kalua la dapat kan. hehehe :D Besr gileer laa kann :D. lepastu, sabtu aku ponteng training rugby, malas sbb pagi2 dah SS dengan Ain, terus malass. haha. kalau dah malas, takdapat laa aku main td kan. haha, biarkan. Kegagalan adalah kunci kejayaan xD . haha, tp yg bestt smalam. aku Super Saver ngan Ain JAYY :D, dahlama tak mcmtuu, best je gelak2 ngan dia. the movement yg aku takboleh lupa laa :D haha. Dan matlamat aku untuk belikan tudung bawal untuk Ain , warna hijau kelautan. mesti lawaa kalau kau pakai kann ? haha, MESTII. haha, okay laa, sekian sahaja. Assalamualaikum :)
Ku kan menunggumu
Sunday, January 29, 2012 . 12:24 AM . 0 comment(s)

huihuihui :) lama dah saya tidak mengemas kini Blog saya. dan sekarang , saya kembali :D

Musim persekolahan pon dah bermula, masing2 sebok la kan. Dengan Homework ,Futsal , Keceriaan kelas (maklumlah, ketua kebersihan dan keceriaan :D) hahaha and banyak lagiii .

td takdapat main futsal lamalama, almaklumlah, kasut dah licin. masa hujan pulakk tuh, mmg kecewa la sikitt :/ . hahaha.

aku taksangka yang aku nie rabun. rabun cahaya pulakk tu. start minggu depan, kena la pakai kacamata :D hahaha. hmmmmmmmm

and the lastt , hmmmmm, makin hari aku makin sepi laa. setiap hari ak tunggu dia text aku tapii, apekan daya kan :) haha , sekian Assalamualaikum :)
malam semalam :)
Friday, November 4, 2011 . 4:21 PM . 0 comment(s)

mula-mula, nak makan, lepastu nk minum, takut tercekik. okey, bole mula.


2malam lepas, ada malam aspriasasi. bolelahh tahan bestnya PUN!!. balik lambat dan terus demam. keesokkan harinya pulakk, tak pegi skola sbb malas+ demam+ ngantok+rinduu ANJAAA :)
HAHAHA:D

to my Anjaa :: Saya suka awak yg ganasganas, yang control sayaa. yg suka wt sayaa mcmmcm. best sangat. sampai dilebel 'Pondan' Bhahaha.... sorry kalau sayaa buat awak sakit hati :\
Love is Cinta
Sunday, August 14, 2011 . 3:10 PM . 0 comment(s)

Yopyop~ Harii nie, banya perkara yg aku buad dong~, hahahahhaaha...
first, aku pegi pasar besar pagi-pagi, ngantok siot nak menunggu mama beli barang niaga tok ramadhan nie.
Lepastu, terus g tuisyen,  tp datang lambat, sbb ngantok sangat bangun pagipagi :D hahahha:)
balikbalik jeh, terus g potong rambutt. Lpastu, mama kasi duit beli selipar baru. Senyum lebar saya :D hahahahaha.
Maklang ckap suruh teman anak dia g Lib, tp penat je in tunggu. Baik Bermanjamanja ngan Ainsayang~
weeeee~
YEAH!
Friday, August 12, 2011 . 2:47 AM . 0 comment(s)

HAHAHA, Harini last trial. Geo dan PAI. duadua penting dan susah kankan?
aku kena pasang strategey yang berguna tok aku menjawas soalan harinie, ahahahahha,
Kuat gelak aku nie rupanya, so. Semoga berjaya SEMUA!!!

videokeman mp3
Smile – Avril Lavigne Song Lyrics